Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ........

Μια εβδομάδα ακόμα έμεινε για το Πάσχα και ήρθε η ώρα του νονού..... οκ η λαμπάδα αλλά συνήθως τα παιδιά θέλουν και κάποιο παιχνίδι! Πώς όμως να διαλέξουμε τα κατάλληλα παιχνίδια για τη συγκεκριμένη ηλικία και το φύλο του παιδιού??? Μην ανησυχείτε... σας έχω τη λύση!

Για παιδιά από 0-1 έτους :  εύκολα μπορείτε να επιλέξετε από χρωματιστές μαλακές κουδουνίστρες, μαλακά ζωάκια, πάνινους κύβους, κρεμαστά παιχνίδια με μουσική, κρίκους οδοντοφυίας, κουβερτάκια γυμναστικής  μέχρι και κουζινικά!

Για παιδιά από 1-3 ετών : παζλ, αλογάκια ξύλινα, αυτοκινητάκια, κούκλες, αυτοκινητάκια που μπορεί να ανέβει το παιδί και να το οδηγήσει, παραμύθια, σετ ζωγραφικής, σετ εργαλείων για μικρούς μάστορες!

Για παιδιά από 3-5 ετών : τρίκυκλα ποδηλατάκια, βιβλία προσχολικής ηλικίας, επιτραπέζια, τραμπολίνο, κούκλες, αυτοκινητάκια, τρενάκια, μουσικά όργανα, οικιακό εξοπλισμό

Για παιδιά από 5-8 ετών : λογοτεχνικά βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, προγράμματα κομπιούτερ, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μουσικά όργανα, σύνθετες κατασκευές (π.χ δενδρόσπιτο)

Για παιδιά από 9-12 ετών : βιβλία, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ηλεκτρονικό υπολογιστή, μοντελισμό, μικροσκόπια και επιστημονικά σετ, εργαλεία, παιχνίδια στρατηγικής

Ελπίζω και εύχομαι να βοήθησα με τις σκέψεις μου...... Καλό Πάσχα

Συνολικές προβολές σελίδας